Gammal kärlek rostar alldrig

När man pratar om dig, när jag tänker på dig, när jag ser dig, ser hur du är nu och den du har blivit så gråter jag inombords. Inte lätt att inse hur saker och ting kan ändras till det sämre utan att kunna bli bättre. Jag vill ha dig som du var för ett år sedan, dina ord, dina blickar, dina skratt...vi pratade om dig på landet, alla sa något fint, alla skrattade, du var den som fick oss att le, den som fick oss börja med dopp i kaffet...:)

Inte lätt att höra folk prata om hur du brukade vara, varje gång så rinner det en tår nedför min kind, en tår som vill ha den delen av dig tillbaka...

Märker mig själv sitta och skriva med tårarna färdiga att rinna, du är fortfarande min älskade morfar, det kan inte en sjukdom ändra på, alldrig...


helg i sikte

Precis, snart så är det helg, ska bli askalas! Kräftskiva på fredag och sen ouppbokad resten av helgen, känns störtskönt, ska hinna med att träffa lite vänner medans inte jobbet tar upp hela dagarna, vilket det lätt gör...

Lönen har kommit men den försvinner lika snabbt som jag hinner säga äntligen löning!! Aja, det kommer ju en lön snart igen :)

Sjuk har jag blivit också, det är så otroligt synd om mig, snuvig och hostig, inte lätt att vara mig just nu...

Lilla jag

Hårt arbete lönar sig, så sägs det i alla fall...fjärde helgen nu som jag ska jobba och nu får det fanimej vara nog på att jobba helger...var iofs ledig i söndags så den dagen spenderades framför tvn medans det regnade ute, var skönt att bara få vara.

Hösten är här och med den många göteborgsäventyr, snart börjar ett, ska bli underbart att få träffa folket igen!

Bekännelser: Jag och Sara har inte börjat träna än, vi har fortfarande sommaruppehåll men har lovat varandra att börja på torsdag igen, så känn er inte förråda, vi kommer gymma igen! ;)

Du betyder mycket för mig




080808

Heeeelt sjukt med folk igår på stureplan! Tusentals människor i alla åldrar trängdes kring stureplan för att få en hint om vad 080808 betyder för stockholmarna. En stor fest som inte riktigt kom igång förns runt 02 då alla dj:s drog igång, sjukt kul att få dansa på gatorna i vimlet.
Också kul att få träffa så många som man känner, både gamla och nya vänner. Det som var jobbigt var att man inte kunde ringa någon på flera timmar, ibland kom man fram om man hade tur eller inte ringde från comviq :) kändes som nyårsafton bara att detta höll på i flera timmar.
Det bästa var nog hemfärden, då man sitter trött och sliten i fötterna och bara vill hem till sin säng, att bussarna som man väntat på i 40 minuter vid norrmalmstorg inte ens går förbi den hållplatsen pga avspärrningar runtom, KUL!! SÅ vi beger oss mot andra busshållplatser i hopp om bättre lycka och det fick vi, men man var ändå hemma runt fem...trött idag må jag säga.

Ny vecka snart och Sara och jag har bestämt oss för att nu är det träningstiderna som börjar igen så på måndag smäller det!! Förhoppningsvis...


upside down

I know how you feel, but I do not know how you want it to be, and neither do you. I don´t know really what I want...We have been back and forth long enough and it has been an emotional roller coaster. But I don´t want it to end, thats all I know.

It´s difficult to know how to act, seems to be wrong whichever...

I suppose I have been missing you more than what you have been missing me.


Måndagsbarn

Har lyckats byta till mig bra pass på jobbet denna vecka, jobbar imorn till kl 15 sen så är jag ledig tills på torsdag kl 16, nästan som en liten minisemester...typ :)

Känner mig som en lite dålig person, har inte varit på allsång på skansen i år, misslyckat...och jag som till och med har fått ett allsångshäfte...

Är ensam hemma igen, känns iofs inte så tomt eftersom jag har hunden hemma, men jag vet inte om han är så glad över mitt sällskap eftersom jag inte är hemma så mycket utan jobbar större delen av dagen, sånt man får ta.

Vänner, finns det något som gör en lyckligare?!

månskensregn

Ta och lyssna på Veronica Maggio, ytterst bra låtar :)

Snart...

RSS 2.0