blogg

Det går bara längre och längre tid emellan mina insatser här i bloggen.

Nyss hemkommen från jobbet, känns faktiskt roligare att vara där än vad det gjort på länge, nya uppgifter och ansvar är precis vad jag vill ha, känns riktigt bra.
Snart jul och ännu ett år har gått, och fort går det, men dessa julklappar, alltid lika svårt att komma fram till bra saker att ge till nära och kära...

Du har en plats i mitt hjärta


Helgen var ...

Helgen var fartfylld, i fredags så skulle det bli en drink ute på metro men slutade med en helkväll vilket resulterade i att jag och Vickan blev kvar lite längre än tänkt. Kanske inte var så smart gjort med tanke på att jag skulle ut dagen efter. Vaknade upp bakis och ångerfull efter föregående nattens händelser, ville verkligen inte att det skulle bli på det sättet, ville inte se dig så besviken...
På lördagen så var med middag med vänner, och sen utgång till fellows, alldrig att jag sätter min fot där igen! Kryllade av minderåriga, ungdomar som för första gången beställde in en öl och njöt av att äntligen få vara på en bar och dansa till musik som kom ifrån riktiga högtalare och inte någon mobil ute på en parkering med en 3,5:a i handen.
Efter lördagen så kom söndagen, vaknade upp denna dag och mådde bättre, både i kropp och själ...

Glädjerus i kroppen när jag inser att jag har dig, vi som har vandrat på denna väg så länge vilken har gått både uppför och nedför... även jag har gjort mina felsteg och hamnat lite på vägkanten, men du har dragit mig upp igen.


RSS 2.0