livet är fullt av valmöjligheter

I veckan som varit ingick mycket tänkande, jobb, träning och lite sömn. Nätter då jag legat och tänkt på vad jag ska göra dom närmaste månaderna, flytta ett tag till Malaysia eller stanna hemma och leta lägenhet...inte något lätt beslut att ta. Visst så skulle jag otroligt gärna åka till Malaysia, vilken chans och upplevelse!!! Men jag tror på mitt beslut, stanna hemma i sverige, åka ner på semester i Malaysia och sen efter det se om jag vill ut och resa några månader innan jag skaffar eget. Varför handlar allt egentligen om pengar?? Hursomhelst så ska jag i alla fall ta en första flygning till Göteborg snart, ett måste!! När det väl kom till kritan när det gällde beslutet om Malaysia så stod flygningen högt i kurs på minussidan, tyvärr, önskar att jag hade den erfarenheten.
Nästa vecka blir lite livligare, Lina slutar så vi ska ha middag+utgång på onsdag, ledig helg + shopping :) för tusan, lönen är ju här och den är jag inte missnöjd med ;)
Jobbade i cafeét idag, riktigt kul att få göra lite annat än att sitta i kassan, omväxling förnöjer.
 
Nu är det dags att sova, godnatt mina kära vänner.


Grattis hjärtat!

409940-1

kom tillbaka!

Nu är jag så less på mig själv, vi har inte hörts på flera veckor, Im sorry! Vet ju att när jag vill ringa dig så vill jag kunna prata i timmar, men den tiden har jag inte haft, men jag ska ta tillbaka den stulna tiden! Du skulle ha stannat kvar hjärtat,  jag vet att du trivs med din utbildning men jag saknar dig så otroligt...

Saknar dig Alexandra!

20 års kalas!

Igår så var det partaj hemma hos Millan som fyller 20 idag. Började med en liten matshopping på maxi runt 12, därefter åkte vi hem till millan och konstaterade att vi hade hur mycket tid som helst innan vi skulle behöva göra oss och maten iordning, när vi väl hade målat naglarna och hunnit pröva olika skor så hade tiden rusat iväg och vi hade nu knappt 1 timme på oss, dags att lägga i en högre växel! Sagt och gjort. När klockan började närma sig 18 så började alla andra partyanimals anlända och champagnen öppnades. Middag+utgång var kvällens schema. Vi drog till Laroy, alldrig mer dit igen! 30+are som stod och stampade i otakt på dansgolvet och som ivrigt försökte att få en dans med oss 8 tjejer som inte var det minsta intresserade. Kan det bli bättre?!

Håller på fullt på att kolla lägenheter, ska man köpa eller hyra en lägenhet? Kommer i alla fall inte göra det förns tidigast efter sommarn så jag hinner nog fundera ut något. Men det är dags att flytta i alla fall.

Tack för en helkväll igår!

ohyes!

Festen i lördags hos Sanna innehöll sprit och fylla men ingen ångest, iaf inte från min sida :) känns skönt.
Men igår så var det idrottsgalan som man hade en VIP biljett till. Galan var bra, Peter Settman var en grym programledare och när Johan Rheborg körde sin dansuppvisning så kändes dom där magmusklerna som man inte viste att man längre hade kvar, väldigt skoj! Men inte nog med det, efterfesten var det drag i, dock inte så många kändisar som jag hade hoppats på men jag fick ju dansa med en iaf...så min kväll var räddad och jag flög runt på rosa moln för några minuter :) jackpot!
Idag är jag ledig, trodde jag...måste sitta och göra en utbildning på datan som tar 4 timmar. Eftersom man ska jobba i cafeet på maxi så måste alla som är där ha gjort denna utbildning, taggad? nej!

Måste ju bara få in ett litet inlägg om att träningen går alldeles utmärkt! jag är nöjd att jag går dit :) fick en personlig tränare i söndags som visade vilka maskiner som vi ska använda, så nu är det bara att träna på, heja!

Vill till Lidköping. Saknar Jakob och Elin. Känslan av att få åka bort för en helg. Jag trivs verkligen i deras sällskap och en utgång i Lidköping kan aldrig bli fel :)


sprit, fylla, ångest

Partaj hos Sanna idag. Öppen bar för folket, kan sluta illa!...hoppas hon inte har kareoke, då finns det ingen återvändo! Men jag ska ju träna imorn så lite försiktig kanske man ska vara...eller inte!
Fullt ös på jobbet idag, helt slut! Och eftersom man jobbar på kära maxi så har man förstås kirrat biljetter till idrottsgalan+efterfest, kändiskåta cissi kommer vara på hugget! Håll i hatten!
Nog för idag.
pussåkram skumbanan!


kärlek eller hat?

Du som har omtumlat mitt liv så mycket dom senaste månaderna, nu ska du iväg och resa, utan mig...för ett halvår sen trodde jag inte vi skulle vara utan varandra så länge, nu ska du vara borta minst 3 månader och kvar är jag, lite overkligt men fruktansvärt sant.
Men jag är så glad över er mina nya vänner, ni hjälper mig att komma på rätt humör, hjälper mig att tänka på annat. Tack för att ni finns där.

Och tack Nina och Hanna för vår kväll i lördags, ni är några av mina egna änglar!

!!

Vill bara bort från denna skit! FAN vad allt kan vara jobbigt ibland... Malaysia? Ja tack!

Dina rispor i mitt hjärta blöder än, när ska dom läka....??

blääää!!!

usch för att jobba!  Vart är min miljonvinst? Jag vet att den ligger och väntar på mig någonstans, dock vet jag inte vart, men den kommer att finna mig.

Ännu en liten trevlig utgång med lilla maxigänget igår, fast nu för tiden så är det inte så roliga anledningar som vi går ut för, utan det är för att folk slutar! Igår så var det Sanna vi "firade", hon ska pröva sina vingar som chef, kanske en aning bättre än att vara kassörska på maxi, men bara kanske...:)

En ledig helg har jag framför mig, skööööönt!!! Har ju iofs köpt kort på sats som jag måste inviga...men det får nog bli nästa vecka tillsammans med Sara + att vi har våran lilla deal som jag måste hålla, svårt men det ska gå! Inga sötsaker nu på en månad + stenhård träning! Ojoj, vilka vältränade kassörskor (babes) det kommer finnas på maxi i vår ;)
 
Nu är det time for work!
tjingeling!

ojoj, hur ska det här sluta?!

Jaha så nu har jag också börjat blogga som alla andra, yes jag är en i gänget!
Tänkte först att nej, inte ska jag börja blogga, jag vet ju hur bra jag är på att skriva...MEN jag kunde inte hejda mig så nu sitter jag här med min blogg...

men mer text kommer en annan gång, håll ut!
Puss å hej!

RSS 2.0