jomenvisst.

Nu är det en fullspäckad vecka att vänta. Lite kalas och sen åka ner till göteborg igen, härligt! Jobbade idag på fjällis, skönt att få jobba utomhus och med andra saker än matvaror + att man slapp maxikläderna! najs! :)
Ska snart få vara ensam hemma, var ett bra tag sen sist och det ska bli väldans skönt!
I helgen så var det utgångsdags, trevlig middag hos sara i fredags och sen utgång till huset, inte det bästa stället jag varit på direkt men det funkade, sen i lördags så var det hemmafest hos en vän, också trevligt, sånt gillar man :)
Imorn är det jobb som gäller...inget att göra något åt.

Ska bli underbart att få träffa er igen Jakob och Elin.

bort, långt bort

vill bort härifrån! Nu!.....varför?!

äntligen!

Idag var det vår. Värmande sol och träd som börjar blomma, bra tecken! Vill bara bort från jobbet och sitta ute i solen och njuta, njuta av den tid som jag inte längre har, den tid som lyckas smita förbi mig. När ska man hinna ta ifatt den, jag ska ju jobba nu på två ställen samtidigt, känner mig redan stressad över att hinna med mig själv och vänner...men på något sätt så ska jag få det att fungera!

Tränade idag, känns bra att äntligen komma igång efter ett tags vilande :)

Allt känns sådär idag, varför?


som handen i handsken

" Jag ska bara ta en öl eller två " ...njaaaa slutade inte riktigt så. Drog in med några från jobbet och skulle ta en öl och umgås, det hela slutade med att vi hamnade på kvarnen (igen) och där bjöds det på shots i mängder. Det var ju upplagt att inte sluta bra, vilket det inte gjorde. Alla blev en aning dragna, vissa lite mer :) Så när vi till slut skulle dra oss mot slussen och hem och sova så fick vi bära hem folk, leta efter buss, gå av vid fel hållplats och ta taxi sista biten för att sedan decka hos en kollega, skönt att till slut vara framme! Men det var en grymt kul kväll!! Men idag så mår man ju som man förtjänar..

Dagen har spenderats i stan med underbart folk. Promenader på stan och fika, najs! Alldrig helt fel att få träffa vänner och bara slappa :)


see yaaah


leeedig!

Äntligen ledig, men helgerna går snabbt förbi och man påbörjar snart en ny arbetsvecka med en ny arbetshelg, tröttsamt! Idag har jag umgåtts med vänner via fika, middag och kvällsmys, najs :) synd att man inte har mer tid över till sånt bara.
Nu är det snart sommar, nästan iaf. Ska förhoppningsvis få jobba extra på fjällgatan litegrann, ska bli skönt att slippa nuvarande jobbet och den kris på personal som finns där, byta arbetsmiljö och arbetsuppgifter. Behöver extra pengar tills i höst, ev resa och förhoppningsvis flytta hemifrån, letar lägenhet nu men är i valet och kvalet hur jag ska välja, hyres eller bostadsrätt...?! Får nog börja med att gå till banken och se om det finns möjligheter till lån, alltid en start.
Måstemåstemåste ta tag i träningen nu igen, har varit borta alldeles för länge.

pengar, detta ständiga problem.

och så försöker vi se lite glada ut, tack!

Måndag, hur kan denna dag komma tillbaka så fort?! Ny arbetsvecka, hejochhå.
Var förbannad igår morse, vet inte varför, vaknade upp och skakade i kroppen av arghet med en blandning av rädsla som vägrade gå över, denna känsla som olyckligtvis förföljde mig till jobbet. Jag gillar verkligen inte känslan, men jag vet att lika snabbt som jag är nere så kan någon komma och få mig på bra humör igen, du lyckades, trots att du hade tuffa odds emot dig igår från min sida, men som vanligt så kan du förändra mitt humör med bara några ord, ett leende, en kram..... Du är bra för mig, jag behöver en vän som du.

Jag sitter och väntar på bättre tider, är det värt det?

jag är en tönt!

ok jag erkänner, jag lyssnar på spice girls just nu : ) vet inte om jag borde erkänna det så officiellt men jag fick en knäpp och laddade ner lite av deras hits och vilka minnen som väcks till liv! herre G vad dom tiderna var härliga.
Träning, sminkning och uppvisning, ojojoj. Vet inte hur trötta våra föräldrar egentligen var men kan tänka mig :)

If you wannabe my lover

.

Now I know.
Jag vet också att det här kommer bli en lite svår tid för mig, fick nog mer känslor än vad jag hade tänkt mig, mer känslor än vad jag borde ha fått, mer känslor än vad du fick..
Jag skulle ha tagit chansen till malayisa, skulle inte vara helt fel att komma iväg för ett bra tag just nu, slippa jobb, stressen för att inte få tag på eget boende, dåliga dagar, problem.
Det var en blandad kväll igår, skratt och tårar, men jag får skylla mig själv, jag har satt mig i den här situationen och får försöka ta mig ur den på bästa sätt.

Jag förstår dig kära vän.

Gardinen, glada elefanten och stenen på äventyr!

Så nu var man hemma igen efter en helt otrolig helg. Har haft det underbart tillsammans med Nina, Camilla och Alle. Började med bilresa ner till Gbg på fredagen, anlände hem till alexandra och förberedde oss för utgång på kvällen. Hamnade på något ställe på avenyn, helt ok, dans och drinkar stod på schemat och så blev det :)
Lördagen började med shopping, hittade en affär som heter Rut mfl. och som inte finns i sthlm, yey! Så vi får åka dit och fylla på garderoben vid ett senare tillfälle :) Efter en dag i stan så blev det avfärd ut mot landstället, regn, regn och mer regn. På kvällen dracks det vin och spelades yatzy, jag vann såklart så efter ett tag så blev det tråkigt, utklassa alla är inte alltid så kul... ;)
På söndagen kom vi på iden att vi skulle ner till stranden och ta fina "modell" bilder, ohja! Stod i blåst och 5 grader och poserade, kul som fan men kallt som in i *******!!
På måndagen var det dags för oss att åka hem, tråkigt. Det regnade (surprise) men precis när vi kommit ut från göteborg så sken solen och det blev allt varmare och varmare ute, vi bestämde oss för att stanna i Jönköping där det var runt 17 grader och solsken, bra val!! Dock så var det konstiga trafikregler, inte en enda jönköpingsbo skulle klara sig i sthlm, helt galna + att dom hade vänstertrafik på vissa ställen, mysko.
För att sammanfatta helgen så säger jag bara "faaan va schtek" :) Ska definitivt göras om igen, underbart att få komma iväg.

Thank you!!

image6


 


RSS 2.0