:)

Ledig i 4 hela dagar ifrån jobbet, sköööönt!! 
Sitter med min nyinförskaffade dator :) var verkligen ett bra inköp, jag är nöjd!!
Allt rullar på i lagom takt, så man hinner tänka efter, sånt gillar jag :)

Sakna mig inte alltför mycket nu sthlm, ni borde klara er utan mig ;)

Pussåhej!!

snart...

3 dagar kvar till en helg bortom sthlm : ) Ska bli skönt att komma iväg, bara vi hittar dit så ska nog allt gå bra.

Betina och Andy vill fortfarande att jag ska komma ner och bo hos dom i Malaysia, det lockar ju så otroligt att åka dit men samtidigt trivs jag med det som jag har hemma, känner mer för att stanna här, flytta i höst och sen resa runt i vår, svårt det där, för vissa av er som läser detta så är det nog en självklarhet att åka ner, men inte för mig, skulle vilja ha upplevt hur det ens är att ha varit utomlands innan jag bosätter mig i ett annat land så annorlunda från lilla sverige. Men jag överväger det fortfarande, en sån chans jag har framför mig!! helt otroligt, vet inte ens om jag kommer få en sån chans igen, troligtvis inte...

Allt för idag, puss!


:)

Äntligen händer det saker! :) ska till göteborg nästa helg med vännerna, vi hade väll tänkt oss att åka lite senare men finns det inte tid så får man ta den tid som finns, ska bli underbart!! Vi ska nog in till götet på fredag och kolla in uteställena, har en känsla av att dom kan vara aningen bättre än sthlm :)
Spenderade mina sista pengar i onsdags på krogen, slutade på kvarnen såklart där vi brukar hamna när lite maxifolk är ute, men inte gnäller jag på det :)
image3
image4
En vanlig pose från mr kim, finns det en kamera så finns det en kim på bild.
tjao!

vamenhurnär?

När är det min tur? När ska jag få känna mig hel igen?
Var ute igår på Hirschen, jaa vad ska man säga, jag kände mig urgammal! Alla var runt 18, unga. pigga och oskulder på dansgolvet, sicka människor som man fick dansa med, tur man hade någon som kunde mina tecken och kunde rädda mig från småbarnen. Men musiken var ju bra så det får några plus iaf :)
Sen så var jag ju på genrepet av melodifestivalen igår :) och jag såg Björn Gustavsson!!! score! Tror jag och Emelie skrek mest på vår läktare när han kom in med solbrillorna och bara stekte, grrrr! :) haha. Hela känslan av att vara i globen är ju en sak för sig också, otroligt stort och hur mycket folk som helst som älskar schlager, galet.
Ännu en ny underbar vecka har man framför sig, inte. Min helg att jobba=nadas utgång eller annat som gör en lycklig. Plus att det är påskhelg så det kommer jobbas mer och vara mer kunder, kan ju inte bli bättre. Men efter regn kommer sol.
Ska förhoppningsvis åka en sväng till landet på västkusten med vännerna snart, skulle vara mycket härligt! :)
Förresten, mission failed, kakorna på jobbet lixom hoppade på mig och jag kunde inte annat göra än att äta upp dom, ja, vad ska man säga, inte mitt fel iaf.

Vart är ni Jakob och Elin?! Sthlm och jag väntar fortfarande på att ni ska komma hit och förgylla min vardag.

Dags att återgå till en ny arbetsvecka, en ny måndag, och en ny träningsvecka! : )

Trouble is my only friend right now...

Känner mig som ett frågetecken just nu, vad ska man göra med livet, när ska man flytta hemifrån, när ska man ut och resa, när ska man byta jobb, när ska man få allt att fungera?! Är glad att det vankas vår och sommar, jag  vill ha sol, värme och ledigt.

Allt för denna gång, jag är less på det här!!


Grymt sa grisen!

Början på en ny vecka,  ett litet steg närmare våren och värme :) jag längtar!
Ska nu i veckan få lära mig spel och info på jobbet, jisses vad mycket man ska komma ihåg, äckligt många olika spelformer, men det ska nog gå bra, det är ju trots allt jag som ska lära mig ;)
Dagen till ära så spenderades den på jobbet och i stan, shopping var på kartan och shopping blev det! Nöjd.
På lördag är det dags för melodifestivalen, ska till globen på dagen med Emelie och kolla på genrepet, Björn Gustavsson, here I come! Tycker att svenska folket lyckades detta år med att få fram bra bidrag, dock inte ett, Sibel, men men någon måste ju komma sist också.
Förhoppningsvis så blir det lite utgång i helgen, iaf på fredagen, ska bli skönt att få komma ut och dansa igen, me liiiike :)
Dags för nyttighetsveckan har jag bestämt (förutom fredagen då) ska ge gärnet och låta bli jobbets förbannade kakor! Hoppas det går bra :)

Snart dags för en ny maxidag. Seee ya!

?!

En ny arbetsvecka med nya arbetstag, hej&hå! Ska bli lite mer  träning nu också, faan, måste ju snart börja märka skillnad annars kommer man ju lägga av och det får inte hända! Lösningen är nog mer träning och mindre onyttigt, svåra krav dock ; )
Och vad händer annars då? Inte mycket viktigt iaf, försökte kolla upp om jag kunde resa ner till kära gbg någon helg, fick fram till att jag kan resa ner dit i slutet av april! Det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt kanske, men men finns inte så mycket att göra något åt. Har nu lagt in min semester iaf, får bara 2 veckors betald, men har 3 veckor i sommar, får inte ta ut mer veckor :/  det gäller alla, tråkigt men sant.

Äntligen är våren på väg! Man blir glad av solen och lite värme och när man får slänga på sig skinnjackan! Satt faktiskt ute lite och solade idag, skön känsla och man längtade verkligen tills sommarn då man kan ligga på gräsmattan och sola, grymt härligt!

Nu rullar jag över bollen till dig min vän : ) det är lite upp till dig nu.

see ya!

söndag, igen

Ja så är söndagen här igen, lyckas alltid återkomma varje vecka, hopplöst. Men veckan har varit händelserik, mycket pengar som har spenderats med vänner och välbekanta ansikten, har varit mycket skoj. I fredags så var det middag här med singstar, haha ojojoj, sicken kväll och vilka sångröster! ;) Och igår så var det middag hos Emelie, fick prata en massa gamla minnen med folk, underbart. Btw, älskar moppepojkar och deras underbara doft som osar omkring dom när dom hoppat av moppen, är väldigt många minnen som väcks till liv då :) min tid som moppeälskare...haha.
Bakis+ ont i halsen är inge vidare att må en söndag, och så måste man iväg och träna så att man kan få sig en stämpel och till slut få den där väskan! Har varit lite dålig på att träna dom senaste veckorna, jag har ju varit där men inte så mycket som jag velat och jag har inte tränat så hårt som jag borde, men det ska det bli ändring på nu i veckan! ohyes.

Livet är inte lätt alla gånger, kan vara komplicerat och jobbigt ibland, som just nu, vad man vill och hur man känner är inte lätt att finna svar på alla gånger, men om man visste hur allt skulle bli så skulle det vara förbannat tråkigt.

puss&kram skumbanan!


RSS 2.0