ungefär

4 arbetsdagar kvar innan semestern drar igång :) känns overkligt att få vara ledig under en längre period, men inte gnäller jag :) ska bli skönt att få göra lite som man vill och det ska nog bli en hel del sol och bad om vädret tillåter. Sen börjar hösten igen och då får man se vad man hittar på då, ska nog försöka hitta ett annat jobb och en lägenhet, hmm blir nog inte helt enkelt :)

Dagen var rätt så underlig, hade en dålig start på jobbet och allt kraschade ihop för en liten stund och konsekvenserna på det blev tårar men även kramar...och som tur är så har man underbara vänner (kollegor) som alltid ställer upp, och jag fick flytta från cafeét till jordgubbarna och bara andas ut litegrann, skönt.

Buss-strejk på tisdag?! oj, hur ska man kunna komma iväg till jobbet, cykeln står bra där den står i förrådet och jag vill inte behöva ta fram den för att cykla en jäkla massa fram och tillbaka till jobbet, no way! Detta måste fixas av sl, och det innan tisdag...

To see you cry was not easy for me, not at all...


family

Satt idag och tänkte på förra sommaren och hösten, hur mycket folk ställde upp för mig i svåra stunder.

Du som fanns där, och mest av allt på kräftskivan då du och jag hade ett prat om kärlek...minns hur vi pratade i timmar...och jag visste att du hade varit i samma sits och du visste precis hur jag kände, var skönt att inte behöva berätta hur jag mådde eller hur jag tänkte, du visste det innan jag hann säga något, och du fanns där för mig.
Och alla gånger som jag har fått hälsa på er och har fått annat att tänka på och fått uppleva helt underbara helger tillsammans med er, ni ställde verkligen upp och fick mig att må bra, det är jag så otroligt tacksam för!

Känslan sitter inte i huvudet, inte i hjärtat, utan i magen.


midsommar

Det var ett tag sen jag skrev här, finns inte så mycket att skriva om längre, jobbet tar upp större delen av tiden och där händer inte så mycket att hurra för...

När ens vänner börjar flytta hemifrån och man får hänga där och infinna sig i känslan av att bo själv så blir man bara mer och mer sugen på att skaffa eget, måstemåstemåste ringa runt till hyresvärdar och höra efter om dom har något ledigt så att man förhoppningsvis kan flytta under hösten, vore ju inte helt fel.

Midsommar börjar närma sig med stormsteg och helst av allt så hade man ju velat vara ledig på midsommarafton men eftersom man är fast i jobbträsket så har man inte den fördelen, men det blir nog en bra midsommar trots allt :) ska nog kunna hitta på något som förgyller fredagskvällen.

Hade en sådär dag på jobbet, en hel del stressade kunder som bunkrade upp lagret hemma som om dom alldrig skulle handla på flera månader igen och i info så fick man repliken " du kan ju dra åt helvete! " det är bara att ta emot skiten, ta ett djupt andetag och sedan försöka vända kunden på bättre humör eller helt enkelt säga emot, jag tänker inte bli behandlad precis hur som helst, det funkar inte så.



Jag finns här för dig vännen, för alltid.


en ledig helg

Har nu varit ledig i helgen och det har varit underbart! Var på middag hemma hos Millan i fredags, mycket trevligt i samband med mycket sprit och händelserika spel :) Dagen efter så solades det på klipporna och vi försökte bli av med bakfyllan.
Igår var det fotboll och det sågs tillsammans med trevligt sällskap, dessutom är det inte helt fel med att vara ledig på tisdag då det är sverige-grekland som ska spela, najs!
Dagen till ära har spenderats i solen med nya ipoden som sällskap, det var inte helt fel att bara vara hemma och slappa en dag och nu ikväll är det ännu mer matcher som ska ses.

Snart börjar en ny vecka och det börjar närma sig semester, kommer kännas konstigt att vara ledig 3 veckor i rad, men helt jäkla underbart skönt! Göra vad man vill utan att tänka på hurvida man jobbar eller inte, I like!

Måste ju bara tillägga att träningen äntligen är igång och vi är mer taggade än någonsin! :)

Match igen...

.

how u doin?

Trött var ordet! Efter en sen utekväll i lördags pga personalfest blandat med tidiga mornar = en trött, mycket trött cissi. Personalfesten var helt ok, trevligt sällskap men ett dåligt drag av kollegorna på dansgolvet, fy skäms!
Skönt att det äntligen är sommar, men det känns tufft att veta att hösten snart kommer och dess konsekvenser, regn, mörker, kyla och pressen att jag måste bestämma vad jag ska göra dom närmsta månaderna, vad vill jag jobba med och när har man råd att skaffa eget...men, sommaren har precis kommit så det är bara att njuta! I will :)
Imorn är det tisdag och då är det ledighet för min del, då ska träning, shopping och några timmar i solen finnas med på schemat, ska nog kunna gå att ordnas :)

Skönt att veta att du har det bra där borta, jag önskar dig all lycka, det ska du veta.

RSS 2.0