080808

Heeeelt sjukt med folk igår på stureplan! Tusentals människor i alla åldrar trängdes kring stureplan för att få en hint om vad 080808 betyder för stockholmarna. En stor fest som inte riktigt kom igång förns runt 02 då alla dj:s drog igång, sjukt kul att få dansa på gatorna i vimlet.
Också kul att få träffa så många som man känner, både gamla och nya vänner. Det som var jobbigt var att man inte kunde ringa någon på flera timmar, ibland kom man fram om man hade tur eller inte ringde från comviq :) kändes som nyårsafton bara att detta höll på i flera timmar.
Det bästa var nog hemfärden, då man sitter trött och sliten i fötterna och bara vill hem till sin säng, att bussarna som man väntat på i 40 minuter vid norrmalmstorg inte ens går förbi den hållplatsen pga avspärrningar runtom, KUL!! SÅ vi beger oss mot andra busshållplatser i hopp om bättre lycka och det fick vi, men man var ändå hemma runt fem...trött idag må jag säga.

Ny vecka snart och Sara och jag har bestämt oss för att nu är det träningstiderna som börjar igen så på måndag smäller det!! Förhoppningsvis...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0