fullspäckad vecka

Ja nu så är ännu en vecka igång, igen. Har dock mycket att göra nu, kick-off på tisdag, utgång med jobbet på onsdag, partaj här på fredag+utgång, partaj hos Emelie på lördag :) blir great! Plus att jag måste hinna in till stan och shoppa :) men det hinns nog med på något sätt!
Blir nog en helskoj vecka men mycket att hinna med, men jag ser framemot den!

.

A little bit of heaven, with a little bit of hell.


öck, fient och lichöping

Öck, fient och lichöping...ja en liten del av dom uttryck jag har fått ta emot och bearbeta över till svenska under helgen ;) Har varit en underbar helg och jag har träffat underbara personer. Började i fredags med förfest hemma hos Jakob och Elin, alltid lika lyckat, sen utgång till Stadt, äntligen så har man åldern inne för en kväll ute på det lite bättre stället :) Blev förföljd av en kille på dansgolvet som inte visste hur man betedde sig med en stockholmstjej, helt otroligt. Men kvällen slutade med att vi vinglade till korvkiosken, köpte en korv och vinglade vidare hemåt, väääldigt överförfriskade var vi allesammans. Lördagen började inte så vidare för oss 3, Jakob med outhärdlig huvudvärk och jag och Elin var sega och allmänt dagenefterillamående. Så vi segade, tog oss till donken och käkade frukost., sen åkte vi hem, försökte komma över baksmällan lite till och laddade inför melodifestivalen. Älskar Rongedal-Just A Minute låten, helt underbart dans och sång vänlig :) Dagen till ära (söndag) så vaknade vi sent, fortfarande lite bakiströtta, tittade på tv och umgicks och sen så hade dagen gått och det var dags för avfärd hem :(
Har nu haft det ledigt i 3 dagar, har inte haft sån "lång" ledighet sedan jag började den 17 september i höstas...så det var välkommet! Ska nu jobba 12 dar i sträck, bläää!!
Var inne och kollade lägenheter på hemnet, kul att det finns lägenheter för 995.000 i Nacka medans man får en fräsh och stor lägenhet inne i staden Lidköping för runt 200.000. Priserna i sthlm får gärna gå ner på den nivån, nemas problemas!

Tack igen för en underbar helg Jakob och Elin + suverän mat! :)


Vem får gå på systemet?! Cecilia Steen! :) Nu ni!

Igår så fyllde man ju 20, firades med uppvaktning på morgonen med lite presenter såsom tallrikar, vinglas och pengar, alltid vällbehövligt. Resten av dagen firades på jobbet, mötes av att Niklas sjöng för mig, och vilken ljuv stämma! ;) Jobbet flöt på och sen var det dags för tårtätning hemma.
Dagen till ära så var jag på systemet!! Himmel...Kim fick lodsa mig igenom gångarna, (han visste vart sakerna hade sin plats vill jag säga) Så jag började lite smålugnt med att köpa en xide och en bacardi :D mums! Ska nog kunna fixa en fin minibar här hemma.

Tack för uppvaktningen ifrån er igår via sms och liknande :)


Vad händer härnäst?

En ledig helg har passerat, igen. Den spenderades hemma i lugn och ro, skönt med lite omväxling. Har iofs tränat idag, ett boxpass...kommer jag ha träningsvärk imorn? ohyes!
Vad händer i veckan då? För att förfriska upp erat minne, jag fyller år på torsdag!!! :) Får fira 20 års dagen på jobbet, blir ju festligt. Systemet får vänta tills fredag :)

Att äldre människor blir gamla och skruttiga är något man vet händer, när man själv drabbas av att närstående blir gamla och sjuka är det inte lika lätt att hantera, även fast man visste att det kanske kunde hända förr eller senare...vad gör man och hur ska man hantera det??

Imorn är det jobb som är på tapeten, ska försöka ta mig till sats efter. Har bestämt resa till Lidköping också, den 15 feb, ska blir otroligt kul och trevligt att få åka dit igen en helg :)

Allt för ikväll vänner.

RSS 2.0