det händer igen

Ännu en gång så sitter man här och skriver och det är söndag och man vet att en ny arbetsvecka strax ska börja, det känns ju sådär. Fast veckan kommer nog att vara helt ok ändå, ledig tisdag och torsdag, och sen personalfest på lördag, den kan ju sluta hur som helst :) men skoj kommer det att bli, jag är ju trots allt där! :)

Man märker verkligen att en dag på fjällis är outstanding gentemot ica, trevliga kunder och en arbetsmiljö där inte stress och surigheter inbefinner sig ständigt. Inget illa menat, jag gillar verkligen alla kollegor på jobbet däremot så är kunderna en annan femma...

På torsdag är det student för syster yster. Och jag blir lite skrämd när jag tänker på att det är ett år sedan som jag tog studenten, känns inte alls länge sen man satt där med klassen och bokade in studentskiva och flak och fixade det sista innan man skulle gå ut, tänker också på hur mycket som har hänt och förändrats, helt sjukt att så mycket kan hända på ett år, känns som ett långt år trots allt, och år 07 kommer att finnas med mig hela livet, både med glädje och med ett stick i hjärtat.

What if tomorrow never comes...


once again

Måste börja med att säga grattis till Nina och Sara som har tagit körkort i veckan, 2 nya fartdårar att se upp med när man rör sig ute på stan, tur att man sitter inne och jobbar hela dagarna då...eller?
Beställde igår en ipod :) skulle ha väntat ett tag tills jag iaf hade fått lönen, men icke, när jag väl hade sett dom på nätet så var det kärlek vid första ögonkastet och jag kunde inte hejda mig, klickade lite här och lite där och sen var man ägare till en fin liten svart söt sak. Dock så såg jag senare i ett annonsblad att den var billigare att köpa i affären, men men, Im a rich bitch!
Imorn ska jag och sara äntligen träna, nu har vi inga ursäkter längre utan sommaren är snart här och det innebär hårdträning! Inga undantag!!!

Tänk om ändå allt vore enkelt.


-

Förvirrad, ge mig feedback...





Make my day.

jobbjobbjobb

Ja nu har då 15 dagar i streck arbetet börjat, jag har bara mig själv att skylla men det brukar ju resultera i något positivt. Jobbade på fjällis igår och det var skönt, man kunde sitta ner och ta det lugnt om det inte fanns kunder, man kunde ha egna jobbarbyxor (alltid nåt) bara trevliga kunder och inte nog med det, stockholms bästa utsikt!! Lite skillnad från nuvarande jobbet, och bara positiv skillnad.     
Har idag fått göra ett andelsspel på V75 för första gången, har fått lära mig hur man ser vilka hästar som är i bra form och hur man gör ett andelsspel, så kom förbi maxi och säg att du vill ha Maggans vinnare så får du ett bra spel :) jag var ju tvungen att köpa ett så jag förväntar mig att jag kommer att vinna, såklart! Någon gång ska ju vara den första, nästa vecka kanske det blir mer andelsspel från mig så det kommer fler chanser ;)
I helgen är det mysmiddag hemma hos mli, ska bli trevligt att få träffa henne, hinner ju inte bli så mycket pga jobb och diverse andra saker som brukar komma i vägen...så mli ska laga mat till oss, najs!
Har nu fått semester och jag har bara en resa inplanerad, känns skönt att veta att alla veckor inte är inplanerade.

Skönt att det nu snart är sommar, nu kan man bli lite glad och positiv igen, allt känns lättare och bättre för tillfället.

Nu är du tillbaka, I like.


ännu en gång.

Har varit i Göteborg under helgen och slappat och solat, underbart! Allt går alldeles för fort när man är ledig och man önskar bara att man hade några dagar till.
På onsdag ska vi ha ännu en maxiutgång, dock så är det en lite tråkig sådan denna gång, Kim ska sluta. En utav dom första som jag lärde känna på maxi ska nu lämna och dra till Rhodos för att leva loppan :) hoppas du får en bra tid där nere Kimpi.

Jag som brukar ha det mesta planerat vet nu inte vad jag ska göra i höst, känns annorlunda att inte ha saker och ting planerat, jag gillar det icke! Vet inte om jag ska skaffa eget, ut och resa eller plugga till nästa vår...time will tell.

Nu jäklar måste jag ta tag i träningen! Ska dit imorn och köra en liten mjukstart efter ett långt (dåligt, jag vet) uppehåll. Har haft mycket med jobb så jag skyller på det :)...jisses, det är ju snart sommar och då kan man inte se ut hur som helst.

Du saknas kära du.

RSS 2.0